tirsdag den 24. august 2010

Back to school - the bag!!

På de fleste blogs rundt omkring har det været et indlæg om skoletasker. Jeg har ikke tænkt mig at revolutionere noget som helst, vil bare vise jer den jeg starter skoleåret med. Jeg elsker tasker og skrifter temmelig tit, men lige nu er det altså denne her, som jeg svinger over skulderen hver morgen.




Den er fundet på trendsales her i løbet af sommeren og jeg fik den til en super god pris. Den er i tyk kernelæder, og er lidt tung i sig selv. Den er indrettet med to store rum, hvor der er plads til alt det jeg nu lige har brug i løbet af en dag på seminariet.

Hvad for en taske har du? Og hvilken uddannelse er du igang med??


5 kommentarer:

  1. Uh, hvor er den fed! Jeg er i gang med russisk og statskundskab og bruger som regel bare en helt almindelig, ikke spor moderigtig computertaske :)

    I øvrigt ved jeg ikke, om du har set, at jeg har nedlagt min gamle blog og oprettet en, der har mere fokus på bæredygtige alternativer osv?

    SvarSlet
  2. Russisk og statskundskab? det lyder spændende, især det med det russiske, hvordan kan det være at du valgte det? synes det er så spændende, når folk vælger et sprog, der ikke ligger lige for. Selv overvejede jeg engang for mange år siden at læse kinesisk. Men det blev pædagogfaget der vandt og heldigvis for det, for det er lige mig :)

    Har været forbi din blog, tror nok jeg også følger den via bloglovin (er helt ny med det der bloglovin, så har ikke helt styr på det). Har ihvert fald markeret den som favorit på min computer, så jeg kan holde mig opdateret om hvad du skriver af gode sager :)

    SvarSlet
  3. Jeg elsker bare sproget. Rytmen og lydene. Og så har jeg en forkærlighed for Østeuropa, så det lå egentlig rimelig lige for.

    Det lyder godt :) Blev helt nervøs, efter at jeg havde skrevet min kommentar, for om det virkede lidt spam-agtigt, men jeg tænkte bare, at vi bæredygtighedsmindede bloggere sikkert kan få en masse inspiration fra hinanden. Jeg kan i hvert fald rigtigt godt lide din blog også :)

    SvarSlet
  4. Spændende, det er det altså :)

    Og tak. Jaeh vi må teame lidt op. Det kan være svært at samle hovedet om at være bæredygtig, når div. highstreet kæder sender fine kollektioner på gaden, som ikke er videre bæredygtig :)

    SvarSlet
  5. Har netop fundet denne taske via google... du er vel ikke blevet træt af den og vil sælge? Synes den er så mega fed...
    Skriv gerne på stinesegenmail@gmail.com
    solhilsner
    Stine

    SvarSlet